Schrijf/Write Gastenboek:
Reacties [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ]

Naam:Name: truus Everlinge
Email: williams.trudy.t@edumail.vic.gov.au

My naam is Truus Everlinge. Ik woon in Australie. Ik ben de dochter van Johannes Willhelmus Lauren Everlinge. Ik heb je veel te vertellen van mij familie. Mij Nederlands is niet zo goet. Ik zag the email van Willem Van Evelinge. Hij vroeg om de oudere broer die naar Australie is geemigreert. Dat is mij vader. Het klopt. Mij groetmoeder was Sophia Meerman and grootvader was Johannes Laurens Willem Van Eve(r)lingen. Ik kan je veel vertellen. We zijn geemigreert op 18th October, 1958. Ik hoop maar dat je dit berichtje krijg. Email me maar terug.
Groetjes van Truus Everlinge (Trudy Williams)Naam:Name: theo vandeputte
Email: tvandeputte@sympatico.ca
ik ben een zoon van dirkje van seters , 1905 ( tante dicky)


Naam:Name: Bert Speyer
Email: asperdam@planet.nl

Beste Bram, Gezellig even bijgekletst van de week. Website klasse, ga zo door. Binnenkort dus weer naar mijn kids. Meld me weer zodra ik terugben. Groetjes ook voor mw. v. E.


Naam:Name: Willem vam Evelingen
Email: wjlvanevelingen@wanadoo.nl

Beste Bram,

Ik ben die Willem uit Zoetermeer,die bij de AEGON werkt.
Ik zag, dat de overlijdensdatum van mij nimmer gekende Opa nog niet is aangepast.
Verder vond ik het leuk te lezen, dat de heer F van Rooijen helemaal uit Londen iets over Willem van Evelingen wist te vertellen. Zie hoofdstuk 2 gen XIb. Zijn 2e echtgenote, of levenspartner, dat weet ik niet, was eerder getrouwd geweest met KAE Thiele. Deze man is, naar ik mij kan herinneren uit verhalen, omgekomen tijdens een bombardement in Duitsland. Zijn beroep was Apotheker, of drogist en zij hadden 1 zoon. Nochmaals, dit is wat ik mij vaag kan herinneren.
Is er al iets meer bekend over zijn oudere broer die geëmigreert is naar Australië?
Met vriendelijke Groet

Willem van Evelingen

Zoetermeer


Naam:Name: Ted & Judy Risko

Email: tnjrisko@optonline.net

Dear Abraham,

I found your page on the net, for I was looking for my Koert family. Thanks for the great info from your page. Can you please tell me if you have any other info on:
Adriaantje KOERT & Jacob HOOGENBOOM ? I do have the parents & grandparents of Adriaantje KOERT, but I do not have any children for them except
Cornelia HOOGENBOOM. Do you have any other children for them, or any other info ?
Also do you have info on Jacoba VAN SETERS, who married Marinus BILKES ? His parents are Gerrit BILKES & Martha TROOST. Do you have any other info
on any of this names ?

Thanks for any info,

Judy


Naam:Name: Ger van Agteren
Email: gervanagteren@planet.nl

Geachte heer van Evelingen,
Met plezier heb ik Uw website bekeken. Veel gegevens en goed gedocumenteerd. Ben veel bekende namen tegengekomen, omdat mijn vrouw voorouders heeft op Goeree-Overflakkee en in en rond het eiland van IJsselmonde en de Hoeksewaard.
Toch ook wat nieuws ontdekt: een paar Bons(en), want ik ben ook bezig om de families Bons in Nederland in kaart te brengen, althans daar een begin mee te maken.

Hartelijke groeten,

Ger van Agteren.


Naam:Name: Axel Stinis
Email: axelstinis@hetnet.nl

Geachte heer van Evelingen,

Op mijn zoektocht naar mijn afkomst kwam ik op uw pagina uit. Ik ben zoekende naar de afkomst van Werner, de vrouw van mijn opa Hendrik Brinkman, zoon van Jocob Brinkman. Volgens mijn gegevens is het geslacht Werner afkomstig uit zuid/Duitsland. Mijn vraag: heeft u toevallig enige gegevens hiervan?

Met vriendelijke groet,

A.J.Stinis

Biddinghuizen
Naam:Name: Ingrid de Wit - Vrijmoed
Email: bekend

Geachte heer van Evelingen,

Bij mijn "eeuwige" zoektocht naar de familienaam Demmers vond ik in de Digitale Stamboom van het GAR Rotterdam op de prikbordpagina een verzoek om informatie over Francoise Vrijmoet en Johannes van Tol. In verband hiermede heb ik onderstaande gegevens doorgemaild.
Nu kwam ik op uw zeer uitgebreide site (mijn complimenten) in de deelkwartieren "P" Demmers ook de naam Francoise Vrijmoet tegen zonder voorouders
Ik dacht dus: laat ik gelijk de gegevens ook even aan U doormailen.

Francoise (in de Digitale Stamboom Gemeentearchief Rotterdam ook wel Francisca Vrijmoet genoemd) was een dochter van Joost Vrijmoet (koopman o.a. te Duijnkerken)en Cristijna van de Cappelle.
Meer gegevens over haar en haar familie kunt u vinden in de notariele akten van de Digitale Stamboom (o.a. inventaris 3847), online te raadplegen.

De familie was katholiek. In de dopen wordt haar vader meen ik Jodocus genoemd. Zoek hierbij op Vrijmoet en er worden in totaal 16 akten getoond.

Succes !


Naam:Name: Willem Stuve
Email: bekend

Beste Bram,
Bij toeval (wat heet) kom ik vandaag bij jouw site uit. Wat istie toch mooi. Ik neem ook maar de gelegenheid om je / jullie de beste wensen voor 2004 te doen. Tot ziens.


Naam:Name: Theo Schelhaas
Email: tnschelhaas@planet.nl

Beste Bram,

Niet eerder had ik je website bekeken. Schande over mijn hoofd!!! Nu ik er wel naar heb gekeken feliciteer ik je er van ganser harte mee. Mooi en duidelijk. Ik zal in een later stadium proberen nog iets extra's aan je kwartierstaat toe te voegen.
Het is inmiddels bijna Kerst 2003 geworden. Ik wens je met je vrouw gezegende dagen toe. Ook voor het jaar 2004 wens ik je een beetje gezondheid, levensvreugde, kortom alle goeds.
In mijn leven is er weer één en ander veranderd. Ik zit niet meer in het hoofdbestuur van de NGV. Dat is een ware opluchting waarover ik je als ik je spreek wel nader zal informeren.

Onze plannen om ons na de vuttering van Anneke definitief in Zierikzee te vestigen gaan niet door omdat we een pand in Middelburg hebben gekocht. het is een monument uit 1594 en heeft de fraaie naam "De Koning van Schotland". Dat komt goed uit want via de Alemannen uit Ouddorps stam ik met zeer velen van Ada van Schotland af. We gaan half 2005 pas verhuizen zodat we nog wat tijd hebben om onze huizen in haarlem en Zierikzee van de hand te doen.

Met zeer veel vriendelijke groeten,

Theo Schelhaas


Naam:Name: Johan Alderliesten
Email: johanalderliesten@CSiWeb.nl

Beste Bram,ik heb nog niet goed gekeken hoe de opbouw van de stamboom in elkaar zit maar ik ben zo verheugd iets over de familie te zien dat ik je eerst wil bedanken.
Mijn grootvader is johannes Alderliesten geboren rond 1887 te Slikkerveer en overleden in 1976 te Ijsselmonde en gehuwd met Johanna vd Schee.
Van mijn moeders kant heb ik wat info

Zij heet Both en deze familie kwam van Flakkee

met vriendelijke groet
Johan Alderliesten


Naam:Name: Jan Corstjens
Email: jcorst@hetnet.nl

Hallo Bram, eindelijk, na een zeer druk jaar, eens tijd om op mijn gemak naar de website te kijken. Ziet er prima en overzichtelijk uit. Ik heb de gegevens van de deelkwartierstaat van Driel nu geprint. Zitten aanvullingen voor mij bij. Mocht ik aanvullingen voor je hebben, mail ik de gegevens.

Hartelijke groet, Jan Corstjens


Naam:Name: Jacob van Seters
Email: J_van_Seters@planet.nl

Via de heer van Weezel uit Stellendam aan de papieren versie gekomen. Wist niet dat het ook op internet te zien was. Mooi... Mail later voor eventuele aanvulling en wijzigingen.

Met vriendelijke groet,
Jacob van Seters
Stellendam


Naam:Name: Jurrie Vazel
Email: jurrie.vazel@lycos.nl

Bram,

Per abuis op jullie site terecht gekomen. Was naar mijn eigen familienaam aan het pluizen. toen mij het te binnen schoot eens naar mijn eigen moeders familienaam te kijken. Ben dus vandaag voor het eerst aan het pluizen naar de naam Demmers. Mijn moeder heette Maria Phillipina Demmers. Geboren te Rotterdam met een heel stel boers en zusjes. Ik heb met slechts een tante nog contact; Tilda Demmers. En met een neef en nicht van mjn moeder Co en Annie Bakker. Een broer Martin verhuisde naar Drouwernermond, een zusjes verhuisde naar Nieuw-Buinen. Nel bleef in Rotterdam, Auk en Philip in Voorburg voor zover ik weet. Ik weet verder heel weinig van de familie. Ik weet dat de moeder Bakker van meisjesnaam was. Door de oorlog uitelkaar gereten???? Daarna de meisjes in een tehuis in Noordwijk. Op tante Til na denk ik, dat iedereen al is overleden. Graag zou ik meer gegevens over dit gezin en over de familiehistorie willen hebben. Wie kan mij hierbij helpen???


Naam:Name: Jean van Wageningen
Email: jma.vanwageningen@noorderpoort.nl

Bram,

Je webside ziet er prima uit.
Ik ben zelf bezig met de genealogie van het geslacht Van Wageningen, oorspronkelijk afkomstig uit Dordrecht.
Zo vond ik bij jou gegevens over Hein van Wageningen en zijn vrouw Josina Roodhoff. Vooral de achtergrondinformatie vond ik zeer boeiend.

Bedankt,
Jean


Naam:Name: John Dubbeld
Email: jdubbeld@austarnet.com.au

Hallo Bram,

Thank you for this website. As half a van Seters, I certainly appreciate all the van Seters genealogy. As I live in Australia, and no longer close to a Family History Center, it is not easy for me to do research, and I rely a lot on the Internet. Your website, along with Genlias and the Zuid Holland baptism index CDs have helped me no end.

Thanks again, I can now trace my mothers line straight back to Jan Gerritsz van Seters (ca 1605) :-)
Regards,

John Dubbeld